Nieuws

 

Juli 2014

 

En ook Motshagen Glas en Verf B.V. (www.motshagen.nl), een groothandel in glas en verf met vestigingen in Hilversum en Naarden is overtuigd van de onderscheidende kenmerken van TEDAC® Coating en adviseert onze coating inmiddels volop!  Ondanks dat Motshagen inmiddels al meer dan 125 jaar in de branche actief is, blijft Motshagen openstaan voor innovatieve producten, zoals TEDAC® Coating.

TEDAC® Coating is nu dus ook verkrijgbaar in het verzorgingsgebied van Motshagen, dat een flink deel van Midden-Nederland (met het Gooi als middelpunt) beslaat.


Juli 2014

Goed nieuws voor Zuidwest Nederland. Doordat ook www.LuijtenVVZ.nl, een allround verfgroothandel met vestigingen in Dordrecht, Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Goes, Middelburg en Terneuzen onze kostenbesparende en duurzame TEDAC® Coating adviseert en verkoopt, wordt het ook in Zuidwest Nederland nóg eenvoudiger om de kleur en glans van uw bezit te herstellen en uw bezit te beschermen tegen onder andere UV-straling, graffiti en vuil, stof, schimmels en algen.

 

Maart 2014

En wéér hebben we een aantal verwerkende bedrijven als gecertificeerd TEDAC® verwerker kunnen aanstellen. Ook Gebroeders Van der Vleut (Eindhoven) en de Coating Specialisten (Rijswijk) herkennen de unieke eigenschappen van TEDAC® Coating. Zij zijn -zoals zovelen- enthousiast over de kwaliteit van TEDAC® Coating en het gemak van het werken ermee. Ook bij deze bedrijven is onze coating in goede handen! 

 

Oktober 2013


TEDAC® in Spanje.

Nadat testen om verweerde aluminium platen met andere verfsystemen weer te verfraaien waren mislukt, werd na uitgebreide testen met TEDAC® Coating alsnog opdracht gegeven voor groot onderhoud aan een beeldbepalend gebouw in Barcelona, Spanje. Het resultaat was prachtig.

TEDAC® Coating is na deze succesvolle pilot inmiddels in heel Spanje verkrijgbaar. 

 

Maart 2013

Een mooi redactioneel artikel over TEDAC® Coating in Eisma's Schilderblad.

Lees meer >>