Verwerking

Voor de opdrachtgever

De verwerking van TEDAC® Coating vraagt vooral de eerste paar keer dat ermee gewerkt wordt enige specifieke kennis en aandacht. "Welke voorbewerking is vereist? Moet verdunner worden aangebracht en zo ja, hoeveel? Wanneer kan het product wél worden aangebracht en wanneer bij voorkeur níet?" zijn zo maar wat vragen die een ervaren verwerker eenvoudig kan beantwoorden.

Daarom vinden wij het belangrijk dat de verwerking van TEDAC® Coating plaatsvindt via gecertificeerde bedrijven, die een ruime ervaring hebben opgedaan met het verwerken van onze coating. Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij deze gecertificeerde TEDAC® verwerkende bedrijven te allen tijde voorop. Daardoor ook kunnen zij het beste resultaat voor u bereiken! Dat is prettig voor ons, maar vooral, dat is prettig voor ú !

 

Voor de verwerker

Het werken met TEDAC® Coating biedt u als verwerker het grote voordeel dat u uw relaties -onder handhaving van kwaliteit!- zeer concurrerend kunt offreren. Het appliceren met TEDAC® Coating kost immers aanzienlijk minder tijd. Die tijdsbesparing kunt u omzetten in een gunstiger offerte voor uw relatie, waardoor u meer van uw offertes kunt omzetten in orders!

Wij komen graag in contact met goede en serieuze verwerkers en informeren u graag over de voorwaarden!

Bel naar (06) 2214 4855 of stuur een email naar rbmultiservice@kpnmail.nl wanneer u zélf gecertificeerd verwerker van TEDAC® Coating wilt worden!